Wenkbrauwhars

Sorteren op:

NIEUW! Zonder colophonium en rosinaten!
Harde striploze hars zonder colophonium (rosin) en zonder rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik.
 
Sale
Compacte, maar zeer complete 250 ml harsverwarmer met inzetblikje, blikhouder en deksel.
 
NIEUW! Harde striploze harskorrels kopen zonder colophonium (rosin) en zonder rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur met Guaiazulene voor de gevoelige huid, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax harskorrels zijn een makkelijke hars in gebruik me
 
Zonder colophonium en rosinaten! Licht geparfumeerde, harde striploze hars zonder colophonium (rosin) en zonder rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax is een makkelijke hars in ...
 
Wenkbrauwhars met titaniumdioxide. Speciale cremige hars voor het harsen van gezicht en in het bijzonder ook aanbevolen voor het harsen van de wenkbrauwen.
 
NIEUW!
Harsapparaat voor 800 ml blikken inclusief apart leeg blik geleverd. 175 Watt staat garant voor snelle opwarming van hars.
 
Houten wenkbrauwspatel (9 x 0,5 cm), per 100 stuks verpakt, voor het gemakkelijk en hygiënisch aanbrengen van zowel harde striploze als vloeibare strippen hars. Deze spatels zijn 2-zijdig, 1 ronde kant en 1 kant loopt uit in een punt.
 
Houten wenkbrauwspatel (14 x 0,5 cm), per 100 stuks verpakt, voor het gemakkelijk en hygienisch aanbrengen van vooral de vloeibare hars.
 
Non woven mini rol voor het ontharen van gezicht, oksels en bikinilijn met vloeibare hars; 2 cm x 100 m.
 
WENKBRAUWEN HARSEN
Los Q400 harsapparaat voor o.a. wenkbrauwen harsen. Of kies 1 van de speciale startersets voor wenkbrauwen harsen/waxen met korting.
 
STARTERSET MET FLEXIWAX
Los Q400 harsapparaat voor o.a. flexiwaxen. Of kies 1 van de speciale startersets voor flexiwax met korting.
 
SUGARING STARTSET Small
Los Q400 harsapparaat voor o.a. sugaring paste. Of kies 1 van de speciale startersets voor sugaring met korting.
 
Suikerhars in 400 of 800 ml blik. Transparante gele suikerhars voor het harsen met spatel en ontharingsstrips. In water oplosbaar.
 

Wenkbrauw harsen in salon of winkel


Vloeibare wenkbrauw hars met titaniumdioxide. Een plakkerige hars werkt goed op haren die plat op de huid liggen zoals wenkbrauwharen. De titaniumdioxide zorgt voor een cremige hars die wel de haren goed pakt, maar minder aan de huid plakt. De hars wordt met een fijne wenkbrauwspatel opgebracht in de richting van de haargroei. De wenkbrauwhars wordt verwijderd met een ontharingsstrip in de tegengestelde richting.

Voor klanten met een pleisterallergie (allergie voor colophonium/rosinaten) is de suikerhars een goed alternatief. Ook voor gebruik in bijvoorbeeld winkels is suikerhars een goede optie voor wenkbrauw harsen, omdat een allergische reactie op suiker (en citroenzuur) nauwelijks voorkomt. Suikerhars wordt op dezelfde wijze gebruikt als de vloeibare spatelharsen: dun aanbrengen met spatel in de richting van de haargroei, verwijderen met een ontharingsstrip in de tegengestelde richting.

Wenkbrauwen harsen met flexiwax

Traditionele harde harsen werken in de praktijk niet optimaal op haren die zeer fijn zijn of heel erg plat op de huid liggen. Flexiwaxen - en dan in het bijzonder de kristalwaxen Crystal Orange en Mauve Jasmin - zijn bij een aangename temperatuur goed vloeibaar. Ze kunnen goed om de haren heen vloeien. Door de krimp van de hars tijdens het afkoelen ontstaat een sterke grip op de haren, terwijl deze hars nauwelijks aan de huid plakt. Flexiwax is ook bij uitstek een "multidirectionele" hars. Aanbrengen en verwijderen kan zowel met de haargroei mee als tegengesteld aan de haargroei. Zo kan de hars op de wenkbrauwen worden aangebracht tegengesteld aan de haargroei (waardoor de platliggende haren enigszins worden opgewipt tijdens het aanbrengen van de hars). Verwijderen kan - net als op de bovenlip - zowel met de haargroei mee als tegengesteld aan de haargroei.

Tip 1: combineer voor de wenkbrauwen de flexiwax crystal met harsapparaat Q250, een klein harsapparaat waarin snel kleine hoeveelheden hars kunnen worden opgewarmd.

Tip 2 : let bij het aanbrengen van de flexiwax op de wenkbrauwen extra goed op de temperatuur. Pak op de speciale wenkbrauwspatel wat hars van de zijkant van de harsverwarmer. Dicht bij de rand is de hars warmer dan in het midden. Werk snel, want het kleine bolletje hars zal relatief snel afkoelen op de spatel zodra je de hars uit de harsverwarmer haalt.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x