Wenkbrauwhars

Sorteer op:

NIEUW!
Harsapparaat voor 800 ml blikken inclusief apart leeg blik geleverd. 175 Watt staat garant voor snelle opwarming van hars.
 
STARTERSET MET FLEXIWAX
Los Q400 harsapparaat voor o.a. flexiwaxen. Of kies 1 van de speciale startersets voor flexiwax met korting.
 
SUGARING STARTSET Small
Los Q400 harsapparaat voor o.a. sugaring paste. Of kies 1 van de speciale startersets voor sugaring met korting.
 
WENKBRAUWEN HARSEN
Los Q400 harsapparaat voor o.a. wenkbrauwen harsen. Of kies 1 van de speciale startersets voor wenkbrauwen harsen/waxen met korting.
 
Sale
Compacte, maar zeer complete 250 ml harsverwarmer met inzetblikje, blikhouder en deksel.
 
Wenkbrauwhars met titaniumdioxide. Speciale cremige hars voor het harsen van gezicht en in het bijzonder ook aanbevolen voor het harsen van de wenkbrauwen.
 
Suikerhars in 400 of 800 ml blik. Transparante gele suikerhars voor het harsen met spatel en ontharingsstrips. In water oplosbaar.
 
Houten wenkbrauwspatel (14 x 0,5 cm), per 100 stuks verpakt, voor het gemakkelijk en hygienisch aanbrengen van vooral de vloeibare hars.
 
Non woven mini rol voor het ontharen van gezicht, oksels en bikinilijn met vloeibare hars; 2,5 cm x 100 m.
 
Non woven ontharingsstrips voor gezicht, 100 stuk in plastic verpakking, 12,5 x 3 cm. Meerdere malen te gebruiken (tijdens eenzelfde harssessie). Hygienisch in gebruik.
 
Harsapparaat Jolly 400 voor het verwarmen van alle soorten hars in blik, alsook voor het verwarmen van harde harsblokjes, harskorrels e.d.
 
Sale
AANBIEDING ZOLANG VOORRAAD STREKT: Eur 42,50 (ex BTW)

Harscomfoor Elegance 400 voor het verwarmen van alle soorten hars in blik, alsook voor het verwarmen van harde harsblokjes, harskorrels e.d.
 

Wenkbrauw harsen in salon of winkel


Vloeibare wenkbrauw hars met titaniumdioxide. Hoewel in theorie de harde hars het beste is voor het harsen van wenkbrauwen, werkt in de praktijk een plakkerige hars het beste op haren die plat op de huid liggen. De titaniumdioxide zorgt voor een cremige hars die wel de haren goed pakt, maar minder aan de huid plakt. De hars wordt met een fijne wenkbrauwspatel opgebracht in de richting van de haargroei. De wenkbrauwhars wordt verwijderd met een ontharingsstrip in de tegengestelde richting.

Voor klanten met een pleisterallergie (allergie voor colophonium/rosinaten) is de suikerhars een goed alternatief. Ook voor gebruik in bijvoorbeeld winkels is suikerhars een goede optie voor wenkbrauw harsen, omdat een allergische reactie op suiker (en citroenzuur) nauwelijks voorkomt. Suikerhars wordt op dezelfde wijze gebruikt als de vloeibare spatelharsen: dun aanbrengen met spatel in de richting van de haargroei, verwijderen met een ontharingsstrip in de tegengestelde richting.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x