Betaalmethoden

Bij Harsgroothandel.nl kunt u op verschillende manieren betalen. Afhankelijk van het land dat u bij factuur/verzendadres kiest, ziet u automatisch de betalingsmogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.

Voor Nederlandse klanten:

Ideal:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. U kunt met Ideal betalen als u internetbankiert bij 1 van de volgende banken: ABN Amro Bank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers

Overschrijving per bank
U maakt het bedrag zelf over op onze Rabobank rekening

Betaling achteraf via Billink B.V.
Voor betaling achteraf werken wij samen met Billink B.V. (www.billink.nl)  Wanneer Billink B.V. instemt met uw keuze voor betaling achteraf, wordt het recht om de factuur te innen overgedragen aan Billink B.V. Hierna kunt u alleen bevrijdend betalen aan Billink B.V. door het factuurbedrag binnen 14 dagen aan hen over te maken. Wanneer Billink B.V. niet instemt met uw keuze voor betaling achteraf, kunt u 1 van de overige betaalmethoden kiezen. Betaling achteraf is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten met een kvk nummer die vooraf zijn goedgekeurd door Billink B.V.

Wanneer u nog nooit heeft gebruik gemaakt van Billink en/of een relatief nieuw bedrijf heeft, zijn er nog weinig gegevens bekend over uw betaalhistorie (als bedrijf). Dit kan van invloed zijn op de strengheid van de kredietcheck en de hoogte van het bedrag dat u achteraf kunt betalen.

Belangrijk: Betaal ook daadwerkelijk binnen 14 dagen want de termijn van 14 dagen is een fatale termijn. Bij niet tijdige betaling kunnen aan u - zonder ingebrekestelling - zowel rente als diverse kosten (buitengerechtelijke incassokosten, herinnerings- en aanmaningskosten) door Billink B.V. in rekening gebracht worden.


Creditkaart(via Paypal)
:
Wilt u met uw creditkaart betalen, kies dan de Paypal optie. Ook zonder Paypal account kunt u met de meest gebruikte creditkaarten via Paypal betalen.

Paypal

Paypal is een veilige maar vooral ook zeer eenvoudige manier van betalen via het internet en gekoppeld aan een bank- of girorekening van uw eigen keuze. Als u eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kunt u betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail. Voor betalingen via Paypal worden 3,4 % betalingskosten in rekening gebracht.


Voor Belgische klanten:

Overschrijving per bank

U maakt het bedrag zelf over op onze rekening bij De Bank van De Post.

DirectEbanking/SofortBanking

DIRECTebanking.nl (ontwikkeld door Payment Network AG) is de nieuwe innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (gerenomeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). In Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dit al een veel gebruikte online betaalmethode.

Mister Cash

Met Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.Hoe verloopt de betaling? Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Paypal

Paypal is een veilige maar vooral ook zeer eenvoudige manier van betalen via het internet en gekoppeld aan een bank- of girorekening van uw eigen keuze. Als u eenmaal (gratis) deelnemer aan het betalingssysteem van Paypal bent, kunt u betalingen aan een andere Paypal deelnemer overmaken per e-mail. Voor betalingen via Paypal worden 3,4 % betalingskosten in rekening gebracht.

Creditkaart

Via Paypal. U hoeft geen Paypal account te hebben.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x