Brazilian Wax

Sorteren op:

NIEUW! Zonder colophonium en rosinaten!
Harde striploze hars zonder colophonium (rosin) en zonder rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax is een makkelijke hars in gebruik.
 
Sale
Compacte, maar zeer complete 250 ml harsverwarmer met inzetblikje, blikhouder en deksel.
 
NIEUW! Harde striploze harskorrels kopen zonder colophonium (rosin) en zonder rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur met Guaiazulene voor de gevoelige huid, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax harskorrels zijn een makkelijke hars in gebruik me
 
Leeg harsblik voor gebruik in de harsapparaten wanneer er harskorrels, harsblokjes e.d moeten worden verwarmd.
 
Zonder colophonium en rosinaten! Licht geparfumeerde, harde striploze hars zonder colophonium (rosin) en zonder rosinaten. Nieuwe verbeterde receptuur, ontwikkeld en geproduceerd in Italie. Flexiwax is een makkelijke hars in ...
 
Houten spatel (15 x 1,9 cm), doosje van 100 stuks, voor het gemakkelijk en hygienisch aanbrengen van zowel harde hars als vloeibare hars.
 
NIEUW!
Harsapparaat voor 800 ml blikken inclusief apart leeg blik geleverd. 175 Watt staat garant voor snelle opwarming van hars.
 
Black Wax, 1000 gram in harskorrels.
Kleur: zwart. Verpakking: plastic zak. Een nieuwe generatie harskorrels. Speciaal voor de gevoelige huid.
 
Leeg plastic harspotje voor gebruik in de harsapparaat Security mini wanneer er harskorrels, harsblokjes e.d moeten worden verwarmd. Ook te gebruiken als cremepotje, sample potje of voor het uitvullen van salonverpakkingen.
 
FlexiWax Creme Rose, 800 gram in harskorrels.
Kleur: rose. Verpakking: plastic zak. Een nieuwe generatie harskorrels. Speciaal voor de gevoelige huid.
 
Talkpoeder met Aloe Vera absorbeert vocht en vet en bereidt de huid perfect voor op het harsen met zowel in olie oplosbare hars als ook suikerhars en sugaring.
 
Leeg harsblik voor gebruik in de harsapparaten wanneer er harskorrels, harsblokjes e.d moeten worden verwarmd.
 
Papierrol voor behandelstoel, behandeltafel of massagetafel
 
FlexiWax Creme Green Tea, 800 gram in harskorrels.
Kleur: groen Verpakking: plastic zak. Een 3e generatie harskorrels. Speciaal voor de gevoelige huid.
 
FlexiWax Primo Miel, 800 gram in harskorrels.
Kleur: geel. Verpakking: plastic zak. Een nieuwe generatie harskorrels. Speciaal voor de gevoelige huid.
 
FlexiWax White Vanilla , 800 gram in harskorrels.
Kleur: wit/cremekleurig Verpakking: plastic zak. Een 3e generatie harskorrels. Speciaal voor de gevoelige huid.
 
Lege plastic pot met afsluitbaar deksel voor het bewaren van harskorrels. Inhoud 1000 gr
 
Brown Chocolate Harde Striploze Hars 1 kg met titaniumdioxide. De harsschijven zijn makkelijk te doseren. Speciaal geschikt voor een zeer gevoelige huid. Bevat 15 procent bijenwas en is daardoor zeer elastisch. Breekt niet. Makkelijk aan te brengen e...
 
Maxi katoenen watten pads 8 cm x 10 cm. 200 stuks in zak.
 
Non woven weggooi washandjes (22 cm x 15,5 cm). Voor eenmalig gebruik. Verpakt per 50 stuks.
 
Elastische hars "Rosa" met titaniumdioxide voor een gevoelige huid, 1000 gram in 50 schijven van 20 gram. Nieuwe generatie hars!
 
Harsblokjes Blauw. Harde striploze hars voor het harsen van gevoelige delen, zoals gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian Wax. 1 kg.
 
Brazilian Hard Wax "Special Pink" 1 kg met titaniumdioxide. Speciaal geschikt voor een zeer gevoelige huid. Bevat 15 procent bijenwas en is daardoor zeer elastisch. Breekt niet. Deze hars wordt verwijderd zonder gebruik te maken van ontharingsstrip...
 

Brazilian Wax met harde striploze hars

Brazilian Wax - het in meer of mindere mate verwijderen van schaamhaar - wordt bij voorkeur met striploze hars gedaan (bij mannen is dit zelfs de enige mogelijkheid). Striploze hars plakt nauwelijks aan de huid en is (mits op de juiste temperatuur aangebracht) ook geschikt voor dikkere, kortere en/of stuggere haren. Harsen met Brazilian Hard Wax is - door het ontbreken van het pleistereffect - ook minder pijnlijk dan harsen met een strippenhars. Overigens is harsen met Brazilian Hard Wax nooit volledig pijnloos: het gevoel van het meerdere haren tegelijkertijd verwijderen blijft immers bestaan.

Opbrengtemperatuur van Brazilian Wax (1)

Een juiste opbrengtemperatuur van de Brazilian Wax is zeer belangrijk. De hars mag uiteraard niet te warm zijn (kans op verbranden, maar hij blijft dan ook niet goed aan de spatel hangen), maar hij mag zeker niet te koud zijn. Brazilian Wax moet eigenlijk zo warm mogelijk worden aangebracht. Immers, Brazilian Wax werkt door het inkapselen van de haren. De hars moet daarom goed vloeibaar zijn om om de haren te kunnen vloeien, maar moet bovendien warm genoeg zijn om na het opbrengen en tijdens het afkoelen, te kunnen krimpen. Voor het optimale "Shrink Wrap" effect!

Opbrengtemperatuur van Brazilian Wax (2)

Hoe hoog je het harsapparaat zet, is mede afhankelijk van de harssoort, de omgevingstemperatuur en bijvoorbeeld de snelheid van harsen. Het is belangrijk om snel te werken en steeds nieuwe, zo warm mogelijke hars te pakken. Dus niet te lang door blijven strijken met een hars(spatel) die aan het afkoelen is zodra hij de harspot verlaten heeft!

No double dipping van harsspatels bij Brazilian Wax

Het spreekt voor zich, maar bij een Brazilian Wax (eigenlijk bij al het harsen) gebruik je je harsspatel maar 1 keer. Daarna gooi je hem weg om te voorkomen dat je hars wordt vervuild met allerhande lichaamsstoffen van de klanten. Belangrijk hierbij: laat het je klanten ook zien dat je je spatel maar 1 keer gebruikt. Zet de vuilnisbak c.q. het schaaltje voor de gebruikte spatels ook in het zicht van je klant. Niet alleen schoon werken, maar het ook laten zien en uitdragen!

Proefmonster harde hars aanvragen?

Wilt u 1 van onze harde striploze harsen uitproberen, vraag dan een proefmonster aan. U ontvangt dan ongeveer 150 gram harde hars (als brievenbuspost) om de hars uit te testen. Houd er wel rekening mee dat elke harde hars zijn eigen applicatietemperatuur heeft en drogingstijd. Het is de eerste keer werken met een nieuwe harde hars dus ALTIJD testen en uitproberen. Vooral als u 20 jaar met eenzelfde harde hars heeft gewerkt, moet u er rekening mee houden dat u bij het harsen met een nieuwe harde hars uw harsapparaat en vooral ook uzelf opnieuw moet "ijken".

Om een proefmonster aan te vragen, moet u eerst een account aanmaken. Nadat uw bedrijfsgegevens zijn gecontroleerd en de account is goedgekeurd, kunt u via de mail uw proefmonster aanvragen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x