test banner

"Trekker" spatel techniek

  • Geplaatst op
  • 0
"Trekker" spatel techniek

Speciale spateltechniek om flexiwax striploze harskorrels ook op grotere oppervlakten zoals benen, armen, borst en rug te gebruiken.

Flexiwax harskorrels gebruiken om benen, armen, borst of rug te harsen

Striphars - vooral aangebracht met een harsroller - is over het algemeen de eerste keus voor het in de salon harsen van grotere oppervlakten zoals benen, armen, borst of rug.

Maar soms kan er een reden zijn om ook op grotere oppervlakten een striploze hars te gebruiken. Bijvoorbeeld bij lage pijngrens, veel haren, eerste keer harsen e.d. Want striploze hars heeft als belangrijk voordeel dat het minder gevoelig/pijnlijk is om te harsen. Natuurlijk voel je wel dat er meerdere haren tegelijk worden uitgetrokken, maar striploze hars plakt niet (meer) tijdens het verwijderen van de hars. Hierdoor is het harsen veel minder pijnlijk.

Onderstaand een video hoe je striploze flexiwax kunt gebruiken op grotere oppervlakten met de zogenaamde "trekker" techniek. Het is erg makkelijk. Het model in de video - die geen professionele harservaring heeft - heeft ook nooit eerder met flexiwax gewerkt en de video laat haar 2e poging zien (de eerste poging was wat rommelig en heb ik eruit geknipt) op haar eigen been:


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »