Sugaring Pasta

Sorteren op:

De Sugarwax Roll-on is een in water oplosbare suikerhars met grote roller. 100 ml. Geschikt voor harscassetteverwarmers met regelbare thermostaat.
 
Sale
Met temperatuur regeling! Het harsapparaat Over218 is een lichblauw/wit harsapparaat voor 100 ml harspatronen. Zeer praktisch en multifunctioneel doordat de Over218 een van de weinige cassetteverwarmers is met een regelbare thermostaat ...
 
Sale
Met temperatuur regelaar! Het harsapparaat Triple Base Over218 bestaat uit een wit halfrond basisstation en drie lichblauw/witte harsapparaten voor 100 ml harspatronen. Zeer praktisch en multifunctioneel doordat de Over218 een van de weinige cassette...
 
Professionele Sugaring Paste. 850 gram. Nieuw! Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je in de salon op een natuurlijke manier ontharen met suiker. De Sugaring Paste Standaard is de meest stevige en har...
 
Talkpoeder met Aloe Vera absorbeert vocht en vet en bereidt de huid perfect voor op het harsen met zowel in olie oplosbare hars als ook suikerhars en sugaring.
 
Sugaring Spatel RVS groot 23 cm
 
NIEUW!
Harsapparaat voor 800 ml blikken inclusief apart leeg blik geleverd. 175 Watt staat garant voor snelle opwarming van hars.
 
Maxi katoenen watten pads 8 cm x 10 cm. 200 stuks in zak.
 
Professionele Sugaring Paste van Xanitalia in blik. 500 gram. Nieuw! Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je in de salon op een natuurlijke manier ontharen met suiker.
 
Professionele Sugaring Paste. 850 gram. Nieuw! Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je in de salon op een natuurlijke manier ontharen met suiker. De Sugaring Paste Soft is de zachtste kwaliteit.
 
Professionele Sugaring Paste in blik. 1000 gram. Nieuw! Medium Density ofwel zachte paste. Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je nu ook thuis op een natuurlijke manier ontharen met suiker.
 
Professionele Sugaring Paste in blik. 500 gram. Medium Density ofwel zachte paste Nieuw! Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je nu ook thuis op een natuurlijke manier ontharen met suiker.
 
Katoenen - cotton - ontharingsstrips 100 stuks woven, voor lichaam, 22 x 7 cm.
 
Professionele Sugaring Paste. 850 gram. Nieuw! Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je in de salon op een natuurlijke manier ontharen met suiker. De Sugaring Paste Vario is een mengpaste.
 
Roestvrij stalen spatel met 2 rechte kanten. Extra lang, 25 cm. Donker houten handvat.
Deze roestvrij stalen spatel is stugger dan het type spatel met artnr XS001 / XS002.
 
Non woven haarcaps, 100 stuks in doos.
 
Roestvrij stalen spatel met een rechte en een ronde kant. 21 cm lang. Donker houten handvat.
Deze roestvrij stalen spatel is stugger dan het type spatel met artnr XS001 / XS002.
 
Roestvrij stalen spatel met 2 rechte kanten. 21 cm lang. Donker houten handvat.
Deze roestvrij stalen spatel is stugger dan het type spatel met artnr XS001 / XS002.
 
Professionele Sugaring Paste van Xanitalia in blik. 1000 gram in 800 ml blik. Nieuw! Gemaakt van alleen maar natuurlijke producten - met suiker als hoofdbestanddeel - kun je in de salon op een natuurlijke manier ontharen met suiker.
 
Profileer uw salon! A3 Waxing Poster met tekst "Bare down there? Make your appointment here!" Zonder merkaanduiding!
 
Profileer uw salon. A3 Waxing Poster met tekst "There's a Brazilian reasons to get waxed here!". Zonder merkaanduiding!
 
Roestvrij stalen spatel. Smal. 21 cm lang. Donker houten handvat.
 

3 professionele Sugaring Pastes


Sugaring Pastes van Harsgroothandel.nl voor schoonheidsspecialiste, pedicure, wax salon en wax bar. 3 mengbare pastes voor de professionele gebruiker.

Sugaring Paste Standaard : de hardste variant van de 3 sugaring pastes. Geschikt voor warme huiden, warme omgevingen en/of onervaren gebruikers. De Sugaring Paste Standaard kan ook worden gebruikt om de Softe variant iets harder te maken.

Sugaring Paste Soft: de zachtste variant van de 3 sugaring pastes. Geschikt voor normale huid, normale omgevingstemperatuur en/of ervaren gebruikers. De Sugaring Paste Soft kan ook worden gebruikt om de Standaard variant iets zachter te maken.

Sugaring Paste Vario: deze Sugaring Paste is niet zelfstandig te gebruiken, maar kan als mengvariant worden gebruikt voor het zachter/vloeibaarder maken van de Sugaring Paste Standaard of Soft.

Afhankelijk van de omstandigheden zoals de temperatuur van de huid, omgevingstemperatuur en de vaardigheid van de gebruiker, zal steeds een andere Sugaring Paste of combinatie van Paste worden gebruikt.


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x