test banner

Cursus Waxen in Groningen voor professionals door professionals

Cursus Waxen in Groningen voor professionals door professionals

Wil je als schoonheidsspecialiste echt leren waxen of eindelijk de Brazilian Wax toevoegen aan je behandelingen, volg dan de cursus waxen bij de praktijkspecialisten van Studio1 Groningen.

Heb je het harsen wel gehad in de opleiding, maar wil je nu echt leren harsen? Ben je pedicure of masseur en wil je je behandelpakket uitbreiden? Volg dan nu de nieuwe cursus waxen en/of de cursus brazilian wax bij de wax professionals van Studio 1 Groningen!

Cursus waxen en Cursus Brazilian Wax in Groningen voor professionals door professionals

Waxen op klanten is net als autorijden. Dat leer je pas echt goed in de praktijk en als je het vaak doet. De professionals van Studio1 Groningen kennen de klappen van de waxing zweep als geen ander. En als je me niet gelooft. Kijk dan eens op Treatwell.nl. Na bijna 1000 (!) zeer positieve reviews en de kwalificatie "Top rated 2016" door Treatwell en na inmiddels duizenden klanten te hebben gewaxt, mogen zij zich met recht De Waxspecialisten van het Noorden noemen. De unieke kennis die ze hebben opgedaan tijdens al die duizenden behandelingen, willen ze  vanaf deze maand met jullie delen tijdens 2 nieuwe cursussen: Cursus waxen in Groningen voor professionals en Cursus Brazilian Wax in Groningen voor professionals. 

De cursussen zijn dus niet bedoeld voor consumenten, maar voor professionals uit de verzorging. Je begint de dag met een theoretische inleiding die direct is gelinkt aan de praktijk (haargroei, hygiene enz). Daarna werk je de rest van de dag in een kleine setting op je eigen model om het echte waxen goed onder de knie te krijgen. Door de kleine groepen waarin wordt gewerkt, is er alle ruimte voor je vragen. Na deze dagen weet je het eindelijk: "everything you always wanted to know about waxing!"

Mocht je nog twijfelen omdat Groningen voor niet-noorderlingen wel erg ver weg lijkt, kijk dan nog eens op die bijna 1000 reviews op Treatwell.nl.

Van harte aanbevolen!

Voor meer informatie:

http://studio1groningen.nl/waxcursus.html
Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »